ПОВЕЌЕ ТЕМПЛЕЈТИ НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Вашиот омилен дел од денот!


Најдоброто кафе и највкусната храна во градот

Дознај повеќе

Се што ви е потребно.


Единствениот локал кој им пркоси на тропските жешки лета, по кое е и препознатливо Скопје, е токму кафе-ресторанот „????“ во населбата Јане Сандански во Т.Ц.Капитол. Одлично место да побегнете од градската жега. Овде имате чувство дека сте некаде на море.

Започни со своите први искуства!

Што нудиме?


Кафе

Утринско, пладневно кафе кое ќе ви даде енергија.

Храна

Најдобрата храна во која ќе уживате до последен залак.

Десерти

Од најдобриот слаткар до вашата маса.

Ве чекаме со многу љубов

Секогаш сте добредојдени.

Да оствариме контакт


Ви го нудиме најдоброто од градот. Прекрасна храна и прекрасни пијалоци. Резервирајте го вашето доаѓање преку телефон или e-mail.